C.J.R.A.E. Vrancea

Proiecte

I am not a racist, but... Anti-discrimination training for unmotivated and resistant adults

proiect-inar

Obiectivul proiectului este să integreze în educaţie adulții care manifestă reticență faţă de trainingurile anti-discriminare prin furnizarea către instituţiile care organizează activităţi de educaţie a adulților a unei strategii de motivare a participanţilor şi a unor instrumente suport pentru formatorii care au tendința de a evita grupurile ţintă reticente sau nemotivate. 

Site-ul proiectului: www.inar.is         

Detalii AICI!

Information and Communication Technology for Romanian Career Counseling

ict4rocc

Proiect implementat în cadrul Programului Erasmus + (KA2) în perioada septembrie 2014-august 2016 de CJRAE Vrancea în parteneriat cu Consiliul Judeţean Vrancea, Asociaţia Alternative Educaţionale, European Association of Career Guidance (Cyprus), com2go (Cyprus) şi Education Innovation Transfer Centre (Latvia).

Finanțarea nerambursabilă a proiectului a fost de 125.545 euro, scopul principal al proiectului fiind dezvoltarea unor servicii digitale de consiliere în carieră a elevilor.

Mai multe informatii despre proiect sunt accesibile la www.ict4rocc.ro.

 

„ASPIR – Acces la Servicii Publice pentru Integrarea Romilor din judeţul Vrancea”

sigla-aspirProiect susținut financiar prin programul RO10-CORAI, program finanţat de Granturile SEE 2009-2014 şi administrat de Fondul Român de Dezvoltare Socială. Valoarea acestui proiect este de 681.390 lei, din care 579.181,50 reprezintă grant SEE şi 102.208,50 cofinanţare publică.

Perioada de implementare este mai 2015 - aprilie 2016. Parteneri în cadrul proiectului sunt Consiliul Judeţean Vrancea şi Intercultural Iceland (partener din statele donatoare).